Volleybal

Volleybal is een sport voor jong en oud en een gezonde manier om met je lichaam bezig te zijn. Gewoon voor je plezier of om de stress en spanningen van alle dag van je af te spelen. Ontspanning door gezonde inspanning in een team.

GSV-Heemstede Volleybal is een enthousiaste sportieve tak in de vereniging, die gelegenheid biedt tot het beoefenen van de sport volleybal. Kom je uit Heemstede of directe omgeving zoals bijvoorbeeld Haarlem, Zandvoort, Hillegom, Bennebroek of Hoofddorp, kom dan gezellig volleyballen bij ons!

Waar het de recreanten betreft proberen wij een platform te bieden waarop iedereen voor zijn plezier kan volleyballen, of je nou nog nooit hebt gevolleybald of het al jaren doet. We streven er naar om een leuk niveau aan te bieden zodat er voor iedereen plezier te beleven valt.

Is recreatief voor jou niet voldoende en wil je meer uitdaging? Dan ga je competitie spelen en trainen. We hebben een aantal prima trainers bij onze vereniging die zullen proberen je spel te verbeteren, zodat je tijdens de wedstrijden kunt laten zien hoe goed jullie als team kunnen spelen! GSV-Heemstede streeft ernaar om voor ieder het best passende niveau te vinden en van daaruit door te groeien naar het niveau wat je zelf prettig vindt.

Er is bij GSV-Heemstede dus plaats voor iedereen, jong en oud. Onder leiding van onze jeugdcommissie zijn we reeds enige jaren bezig met het opbouwen van een goede jeugdafdeling. We voorzien in een goede begeleiding en een prima basis om vanuit de jeugd-C, B en A, door te stromen naar de senioren.

Volleybal bij GSV-Heemstede is vooral een gezellige volleybalvereniging.

Belangstelling? Kom dan eens kijken op een van onze trainingen op dinsdag in Sportplaza Groenendaal in Heemstede. Er kan altijd 2 keer geheel vrijblijvend meegedaan worden om de sfeer te proeven.

Klik hier voor de trainingstijden en contributie 

 

Meer weten? Bel of mail dan naar:

- voor jeugd en schoolprojecten

Hans van den Elst   tel.nr. 06-38387380   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- voor senioren volleybal

RenĂ© Akerboom   tel.nr. 06-46245234   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com