Tafeltennis

GSV00013.JPG Tafeltennis.JPG Tafeltennis_1.JPG

Tafeltennis_2.JPG Tafeltennis_4.JPG Tafeltennis_6.JPG

 
Nieuwe leden zijn bij onze relatief kleine maar gezellige sportvereniging van harte welkom. Zij kunnen rekenen op een hartelijke ontvangst en goede begeleiding van alle leden om snel een perfecte basis van het tafeltennisspel aan te leren. Uiteraard is een eerste kennismaking geheel en al voor onze rekening. Een gezellige bar met lage prijzen en ontspannen eigen bediening maakt het zeker tot een sportief wekelijks uitje.
 
Voor tafeltennis, zowel in competitieverband als op recreatief niveau, kunt u prima bij onze vereniging terecht. Weliswaar zijn we een kleine sectie maar onze daden zijn groot en het is heel gezellig tafeltennissen in ons GSV-Centrum. 
 
De speelavond is vrijdagavond. Elke vrijdagavond kunnen de leden onder deskundige begeleiding weer "een balletje slaan". Belangstelling? Kom dan eens op de speelavond kijken en vrijblijvend een balletje slaan in het GSV-Centrum aan de F. Schubertlaan 37, Heemstede.

 
Wilt u nog wat meer informatie neemt u dan gerust contact op met
Onno Meijer, tel: 06-24811276   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Han Dekker, tel: 06-46893022    e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.