Pilates

Dit is een eigentijdse training geïnspireerd op de concepten en methodes van Joseph H. Pilates en geschikt voor zowel dames als heren. Deze trainingen zijn erg populair in de Verenigde Staten en Engeland. Joseph Pilates werd op zijn beurt geïnspireerd door Yoga en door de levensfilosofieën van de oude Grieken.

Het is een mind-body bewegingsvorm, dat wil zeggen dat de bewegingen zeer bewust worden uitgevoerd. Hierdoor worden deelnemers zich gewaar van hun lichaamshouding, bewegingstechniek en ademhaling. Het is een uitstekende training voor diegene die meer wil dan alleen het uiterlijk op peil houden. De training is zacht van aard, maar beslist niet gemakkelijk.

Alle oefeningen worden vanuit een gestabiliseerd buikspiergebied uitgevoerd en hebben een functie. De uitwerking zal de kwaliteit van uw leven verbeteren. U voelt en beweegt zich beter. New Age muziek klinkt op de achtergrond. We werken zonder schoenen maar wel met sokken aan.

Zorg dat u erbij bent.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de voorzitter:
Tel:  023-7851531,  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk hier voor een overzicht van de lestijden en contributie.