Conditioneel bewegen voor 65+

 yoga-gsv
In beweging blijven is van belang om uw uithoudingsvermogen te trainen en om spieren en gewrichten sterk en soepel te houden.

Het is op vele fronten bewezen dat verantwoord bewegen een positieve uitwerking heeft op lichaam en geest en op klachten zoals bijv. artrose of diabetes.

In de les Conditioneel bewegen voor ouderen is, ten opzichte van de les Bewegen voor 65+, de fysieke belasting groter doordat er langer en intensiever staande wordt bewogen ook met materialen zoals een bal, hoepel of gewichtje. Aandacht voor een goede houding, het oefenen van de balans en coördinatie is belangrijk onderdeel van de les. In de laatste twintig minuten worden grondoefeningen gedaan ter versterking en rekking van buik-, rug- en bilspieren.

Het gezamenlijk bewegen in een groep, voor een groot deel op muziek, geeft ontmoeting, ontspanning en plezier. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken.

De gym wordt gegeven door ervaren en deskundige docenten.
U bent altijd welkom voor een proefles.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de voorzitter:
Tel:  023-7851531,  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk hier voor een overzicht van de lestijden en contributie.