Bewegen voor 65+

Zoals iedereen weet is bewegen en in beweging blijven goed voor lichaam en geest. Bewegen voor senioren is iets voor u als u in een ontspannen sfeer aan gymnastiek wilt doen. Het bewegen is gericht op lenigheid, spierkracht, evenwicht en co√∂rdinatie.

De gym wordt gegeven door een ervaren en deskundige docent en loopt van september tot eind mei.

U kunt gratis twee proeflessen volgen.

Hieronder vindt u informatie over dit onderdeel. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de voorzitter:
Tel:  023-7851531,  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

ouderenBent u 65+ en wilt u in een gezellige sfeer verantwoord bewegen om fit te blijven en langer zelfstandig te kunnen blijven wonen?

Dan is dit iets voor u. Het bewegen is gericht op het soepel houden van de spieren en gewrichten, verbeteren van de coördinatie en spierkracht. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen zoals ballen, touwtjes en hoepels en het bewegen wordt ondersteund door prettige muziek.

Ook aspecten als valpreventie, dagelijkse bewegingen en houding komen aan de orde. Ieder kan meedoen in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau, eventueel op een stoel. Plezier in het bewegen staat voorop, naast ontmoeting en gezelligheid. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken.

De gym wordt gegeven door ervaren en deskundige docenten.
U bent altijd welkom voor een proefles.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com