Internationale dans - volwassenen

internationaledans067Altijd al willen dansen en het kwam er niet van? Op de dinsdagmiddag dansen we internationaal bij GSV-Heemstede.
 
Internationale folkloremuziek met melancholische of opzwepende ritmes waarop we dankzij een uitstekende didactische begeleiding de traditionele figuren leren dansen. De internationale dans stamt uit verschillende culturen van over heel de wereld; achter elke dans die we leren steekt wel een verhaal en vaak hebben de figuren die we leren een betekenis.
Internationaal dansen is werken aan uw houding, conditie en gevoel voor ritme, maar ook met anderen in een gezellig groepsverband samenzijn.
Zowel man als vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde is welkom, ook diegenen die menen dat ze niet kunnen dansen. We starten met de beginners en stromen naadloos door naar het middenniveau en we eindigen met de wat pittiger dansen.
 
Interesse? U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en nog leuker om een dans mee te doen.
 

Voor informatie kunt u contact opnemen via tel. nr. 023 - 5362146.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de voorzitter: Tel.nr. 023-7851531 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U vindt hier een overzicht van de lesuren en contributie