Jeugdballet

Begeleid door verschillende soorten muziek stimuleren we de ontwikkeling van de motoriek en de muzikaliteit van de kinderen. Spelenderwijs leren zij zich op een goede wijze te bewegen, waarbij natuurlijk ook aandacht wordt besteed aan de lichaamshouding. Om het jaar wordt het seizoen afgesloten met een flitsende dansshow.

danscurssen

Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom op onze jeugdballetles. Bij deze activiteit beginnen we met oefeningen aan de barre, waarbij de spiegelwand een onmisbaar hulpmiddel is. Na enkele grondoefeningen voor de houding en de lenigheid worden de balletpasjes geleerd. De kinderen kunnen naar eigen inzicht dansen op muziek, maar uiteraard leren we ook dansjes aan. Hierbij maken we gebruik van materialen als sjaaltjes, waaiers, linten etc.

Wegens succes ook weer in dit seizoen: In een half uur per week kun je leren dansen op spitzen. Als je dit ook wilt leren, neem dan contact op met de dansdocente voordat je de spitzen aanschaft (06 - 49 944 894).

 Kledingvoorschriften:  
 Meisjes 3 t/m 6 jaar en beginners.  Roze balletpakje zonder opdruk en zonder rokje met roze leren of canvas balletschoentjes (geen H&M).
 Meisjes pre-selectie en selectie (vanaf 7 jaar).  Zwart balletpak zonder opdruk met spaghettibandjes, roze balletpanty en roze balletschoentjes.
 Jongens 3 t/m 6 jaar en beginners.  Zwarte dansbroek, kleur shirt niet verplicht wel zonder opdruk en zwarte danssneakers.
 Jongens pre-selectie en selectie (vanaf 7 jaar).  Zwate legging, wit shirt of witte singlet zonder opdruk en zwarte balletschoenen.

Verdere informatie is bij de leidster te verkrijgen, tel.nr. 06 - 49 944 894 of e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie hier voor een overzicht van de tijden en contributie

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com