Je contributie betaald door het jeugdfonds

op .

Het clubseizoen is weer begonnen.
Wil uw zoon of dochter ook bij GSV-Heemstede sporten (bijvoorbeeld streetdance of ballet) en lukt dat financieel niet? Dan betaalt het Jeugdfonds mee.
Om kinderen en jongeren de kans te geven op een club te gaan, heeft het Jeugdfonds in de hele maand september de actie 'Kies een club'.
 
U kunt een aanvraag voor een bijdrage doen door te bellen naar 088-88 00 88 of via kieseenclub.nl.

2021 KiesEenClub plaatje

Regelmatig sporten of creatief bezig zijn houdt uw kind gezond en de afwisseling met leren zorgt voor een goede concentratie op school. Op een club maken kinderen en jongeren nieuwe vrienden, worden ze beter in wat ze leuk vinden en ontwikkelen ze vaardigheden waar ze hun leven lang wat aan hebben. Kinderen worden sterker, socialer en hun zelfvertrouwen neemt toe. Ze leren terwijl ze plezier maken!

Brief van het Verenigingsbestuur

op .

Via een brief wil het Verenigingsbestuur (VB) een aantal zaken toelichten. Het betreft de volgende
onderwerpen, die veelal te maken hebben met het coronavirus:
- Korte terug- en vooruitblik op het huidige seizoen 2020-2021
- Contributies seizoen 2020-2021 en 2021-2022
- ALV van 28 mei 2021
- Een aantal weetjes over onze omni-vereniging

Klik hier voor de brief.

 

 

Info-boekje

op .

Met ingang van het seizoen 2021-2022 wordt er geen info-boekje meer gemaakt. Er is dus geen info-boekje beschikbaar en er komt geen info-boekje meer beschikbaar, niet als papieren versie en niet als pdf.

U kunt de meeste benodigde informatie vinden op onze website. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de betreffende contactpersonen (zie hier de contactpersonen).

 

Hoe spek ik de kas van GSV-Heemstede?

op .

vomar-klantenkaartWie GSV-Heemstede een warm hart toedraagt en bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doet, zorgt ervoor dat de clubkas gratis gespekt wordt.
Bij het afrekenen geef je gewoon 'De Klant-Is-Koningkaart' aan de cassière.

Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% uit aan de vereniging. Hoe meer leden van GSV Heemstede bij de Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer onze clubkas gespekt wordt. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart bij de vereniging te registreren. Je geeft je kaartnummer en naam door aan de ledenadministrateur per e mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar postbus 309, 2100 AH Heemstede. Let op, naam en kaartnummer luisteren nauw.

Verder hoef je dan niets te doen.

Dit kan oplopen tot een heel aardig bedrag.

Heb je nog geen kaart? Vraag dan de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie van de Vomar of online: http://www.vomar.nl/klant-is-koning-kaart.html  

Help mee en steun GSV! Hartelijk bedankt!

U vindt altijd een Vomar vestiging bij u in de buurt
 
Heemstede

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com