Badminton speel je bij GSV-Heemstede

DSC 28510010 scaled

Waarom badminton? Omdat badminton een ontspannende en tegelijkertijd inspannende bezigheid is om aan je conditie te werken. Iedereen heeft wel eens een shuttle geslagen op de camping of op het strand. Hierbij is het meestal de bedoeling om de shuttle zo lang mogelijk in de lucht te houden.

 

 

DSC 28420005 scaled

Bij badminton is het juist de bedoeling om de shuttle zo snel mogelijk bij de tegenstander op de grond te krijgen. Dit levert een snelle en aantrekkelijke sport op waarbij een goede conditie, de juiste slagtechniek en een uitgekiende tactiek ongeveer even belangrijk zijn. Wie niet snel is, kan door een betere techniek of door slim te spelen toch winnen. Het gaat natuurlijk niet alleen maar om winnen. Gezelligheid en bewegen zijn minstens zo belangrijk. Hierdoor is badminton een uitermate geschikte sport voor iedereen, van jong tot oud, van recreatief tot competitief. Bovendien is badminton gewoon een leuke manier om sportief bezig te zijn met andere mensen en kenmerkt GSV-Heemstede zich door een gezellige en sportieve sfeer.

 

DSC 28560015 scaledOp dinsdagavond spelen wij op 3 banen vanaf 20.30 uur in de sporthal Sportplaza Groenendaal. “Wij” zijn een groep van +/- 20 leden, de meeste zijn 50+ers, die in een gezellige recreatieve sfeer behoorlijk fanatiek badmintonnen. Op dit moment zitten wij wat spelers betreft vol, we hebben een wachtlijst, maar je kunt altijd informeren of- en wanneer er een plek vrijkomt. Na overleg kun je geheel vrijblijvend een keer mee komen spelen om de sfeer te proeven.

 

Meer weten? Bel of mail dan naar:

Cees Wallenburg    tel.nr. 023-5337152    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Vereniging GSV-Heemstede
Postbus 309
2100 AH Heemstede

GSV-Centrum
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Tel: 023 - 5290717

Beheerder GSV-Centrum
Cees v.d. Meer

Contactpersonen secties

Accommodaties en zalen

Ledenadministratie:
GSVomnisport@gmail.com